5 грешки при избор на облекло от момичета

5 грешки при избор на облекло от момичета

Не е тайна, че много момичета съжаляват за избора на облекло или обувки, когато се приберат от шопинг. С колегите от Ladybook.bg ще разгледаме петте най-често допускани грешки от младите дами при избора на тоалет, за да ви предпазим от неприятни последици в бъдеще време.

Всеки допуска грешки при избор на облекло.

Естествено, те не трябва да бъдат фатални, за да оправдаете инвестицията си. В случай, че искате да избегнете проблеми запишете си нашите съвети и ги приложете на практика, когато отидете до магазина.

Не мерите, преди да купите – не допускайте тази грешка, тъй като тя може да ви излезе доста скъпо, а и да ви донесе куп разочарования. На манекените роклите стоят перфектно, но това далеч не значи, че ще отиват и на вас. Първото премерете и чак тогава поръчайте тоалета.

Разнообразявайте цвета на дрехите – много момичета купуват дрехи в един и същ цвят. Ясно е, че те са преценили какво им отива, но също така е важно да се внесе разнообразие в цветовата гама, което да им помогне да са подготвени за всички сезони и поводи.

Купувате малки дрехи – това може би е една от най-често срещаните грешки при девойките. Имайте предвид, че покупката на малки дрехи не ви прави по-слаби, а само ви създава дискомфорт, който може да пропуснете. Купувайте дрехи, като се съобразите с размера ви.

Прекалено много бижута и аксесоари – хубаво е да поддържате визията си, прибавяйки красиви аксесоари и бижута. Тук обаче съществува граница, която не бива да прекрачвате. Прекаленият кич стои грозно и прави лошо впечатление на заобикалящата ви среда.

Не четете етикетите – не е лошо да знаете, че етикета има голямо значение за дрехата. От него може да получите информация как да перете или гладите продукта, а също и от какъв плат е изработен той. Не забравяйте да погледнете етикетите на облеклата преди да платите за тях.