Как да носите макси рокля

Как да носите макси рокля

Ако сте пълничко момиче или приятно закръглена макси дама, но все още се чудите как да носите дамски рокли големи размери, сега ще ви разкрием никои тайни.

И тук всичко зависи от това, какъв образ искате да създадете. Съществуват общи препоръки как да изберете аксесоари за дамски рокли големи размери:

1. Сандалите или обувки с висок ток, изглеждат най-добре с макси рокля. Най-красиво стоят обувките с отворени пръсти и без платформи.

2. Искате да подчертаете талията си? След това вземете колан. Освен това коланите са много популярни, през този сезон. Предвид, че повечето дълги рокли имат свободен край. Коланът ще ви помогне да разнообразите визията си и ще ви даде възможност да експериментирате.

3. Макси рокли в ежедневен стил се съчетават добре с големи чанти, очила и шал. Тази комбинация изглежда стилно и е подходяща, както за пазаруване, така и за излизане из града.

4. Друг страхотен вариант са големи бижута и шапка.

5. Не се страхувайте, че роклята е широка. Основното нещо е разумно да се подходи към избора на стил.

6. Плътно яке или дълга жилетка изглежда добре с макси рокля.

7. Ако сте на възраст над 40 години и искате да парадирате с дълга рокля и в същото време да изглеждате стилно, то опитайте да носите тази рокля в комбинация с палитра, подходяща е за излизане на ресторант. Като домашно облекло или на плаж, дългата рокля също е доста подходяща. Не носете високи токчета в тези случаи.

8. Ако носите дълга рокля, то дайте предпочитание на моделите от по-елегантни материи. Основното нещо, което трябва да запомните, е, че колкото по-проста е тъканта, толкова по-труден трябва да бъде стилът и обратно. Изборът на аксесоари ще зависи единствено от стила на роклята.

Изпробването на нещо ново никога не е лесно. Особено, когато наоколо има толкова много предразсъдъци. Не се страхувайте да експериментирате със стил, форма и дължина. Способността да изглеждаш добре е наука, която всяка жена може да разбере.