Небрежен тийн стил на обличане – можеш ли да си го позволиш?

Небрежен тийн стил на обличане – можеш ли да си го позволиш?

Независими, непокорни и винаги различни – това са тийнейджърите. Техният неподправен моден стил не може да бъде сбъркан с никой друг.

Какво харесваме в него?

Разбира се, това че тук правилата могат да бъдат нарушавани, всичко да изглежда като наобратно и дори да носите два различни по цвят чорапа.

Независимо от това дали подражават в начина на обличане на идолите от своята любима група или просто следват собствените си идеи за съчетаване на цветове, материи и стилове, характерна за подрастващите е способността да се променят, да не се поддават на канони и ограничения, никога да не бъдат еднотипни и скучни, и винаги да внасят нещо ново и свежо във външността си.

Най-характерното облекло за тях са рок тениските, карираните ризи, кецовете, разкъсаните джинси, късите якета, късите панталонки от деним с висока талия, тесните поли или рокли, временните татуси, екстравагантните обици, многото аксесоари като шапки, ръкавици, шалове, колани, гривни, ключодържатели, аксесоари, чанти или раници.

Скейтбордът или тротинетката също са част от стила на тези винаги усмихнати или напротив, някак си прекалено сериозни деца на новото време.

Какво ги отличава от всички останали?

Това е възторгът, с който биха приели нова тениска, която на пръв поглед изглежда съвсем обикновено. Те биха превърнали тази обикновена дреха в модна находка, само с поставянето на няколко значки, завързването й по необикновен начин или обличането й … наопаки. Защо да го правят ли? Просто защото могат да си позволят тази фриволност.

Ако и вие искате да освежите гардероба си и да внесете повече цвят и индивидуалност в него, посетете сайта ladybook.bg, където ще намерите не само актуални идеи за аутфит за вас и вашето семейство, но и много вдъхновяващи тенденции от света на модата, които ще ви накарат да погледнете на себе си и на света по нов начин.