Nina Ricci Premier Jour прави нова интерпретация на чувствеността

Nina Ricci Premier Jour прави нова интерпретация на чувствеността

Nina Ricci Premier Jour e интимен, дискретен и фин аромат за жени, който създава у всяка дама вътрешно усещане за неустоимост. Посланието на уханната комбинация е за възраждащата се жизненост и радост, което го прави идеален избор за сватбен парфюм.

Nina Ricci Premier Jour е позитивен и интимен парфюм

Nina Ricci Premier Jour

Сияйното начало е поставено от свежестта и оптимизма на сочна жълта мандарина и яркостта на утринната росна гардения. След тях се долавя ароматната магия на орхидея и сладък грах, които засилват интимния характер на уханието. Чувствената база се изгражда около мускус и сандалово дърво, които удължават мекотата на ароматната следа. Nina Ricci Premier Jour е разработен от парфюмеристите Софи Лаб и Карлос Бенаим и е представен на пазара в зората на новия век, през 2001 година.

Nina Ricci Premier Jour предизвиква романтичната и цветна женственост

Nina Ricci Рremier jour е популярен вече над 20 години, благодарение на факта, че разкрива всички най-прекрасни и омагьосващи качества на дамите, на които нито един мъж не може да устои. Характерни за изящните творения на Nina Ricci, както в парфюмерията, така и в модата са изтънчеността и минимализма, което ги прави предпочитани по целия свят, от създаването на марката през 1932 година, та до наши дни.

Nina Ricci Premier Jour е аромат, който извисява сетивата

Premier Jour, „първият ден“ на новата ера за Nina Ricci е символ на пречистващо възраждане за всяка дама, която го избере за свой любим парфюм. Ароматът е завръщане към чувствената природа на жените. Той им припомня кои са, изтъква силните им страни без да се налага. Nina Ricci Premier Jour е съблазнителен уханен коктейл, който със светлите си нотки извисява едновременно тялото и ума, като докосва и вълнува всички сетива.

Флаконът с цвят на светла праскова, е идеално допълнение, което подчертава нежния и деликатен характер на аромата. Изграден е от два нецентрично разположени цилиндъра, изработени от чувствено матирано стъкло. Проектиран е от Фабиен Барон, визията му е иновативна и модерна, а формата прави флакона удобен за ползване.

Благодарение на своята мекота, чувственост и дискретност Nina Ricci Premier Jour е ухание, подходящо за всякакъв повод. Парфюмът може да се използва през четирите сезона на годината, както през деня, така и вечер. Трайността му е добра и само с едно нанасяне ароматът е жив върху кожата между 5 и 7 часа. Въпреки това имайте винаги флакон с Nina Ricci Premier Jour, за да удължите чувственото му въздействие, а комплиментите са гарантирани.