С какво да комбинираме мъжко зимно палто

С какво да комбинираме мъжко зимно палто

Зимните месеци са студени и мъжките палта са неизменно ежедневно облекло. Много често изникват въпроси с какво да се комбинират, за постигане на елегантен и модерен външен вид. Съчетаването на всяка дреха е много важно, за да изглеждате и да се чувствате чудесно. Затова експертите на онлайн магазин ТЕОДОР ще ви дадат няколко модни съвета, подходящи за всичките им клиенти от мъжки пол.

С какво да носите едноцветното зимно палто?

Мъжки палта

Това е универсален модел връхна дреха. Има къси и дълги варианти, елегантни и по-спортни български видове. Можете да комбинирате с различни дрехи и обувки:

  1. Спортно-елегантна визия

Късите тъмни модели, които са с двуредно закопчаване, могат да се съчетават перфектно с подгънати на кокалчето панталони и бели сникърси. Интересна casual визия, която е подходяща за млади мъже, предпочитащи спортно-елегантния стил и леко екстравагантните модели. Можете да включите към тази комбинация и цветен шал, за да завършите цялостната си визия.

  1. Класическа

Черните или сиви мъжки зимни палта могат да се комбинират и с напълно класически стил визия. Съчетанието с костюм и обувки е доста елегантно, но можете да го носите и с дънки и боти, което също ще е много интересно. По-дългите черни балтони са подходящи за официални случаи и не са много удобни за ежедневието. Чифт черни кожени ръкавици ще са завършващата точка на стила ви.

Вариантът, който ще изберете, зависи изцяло от стила ви и това какво ви харесва. Можете смело да експериментирате.

Идеи за съчетания с цветно мъжко палто

Спортни обувки и елегантно зимно сако звучи наистина интересно. Ако сте от хората, които обичат да експериментират и да се открояват от околните, такава комбинация ще ви удовлетвори напълно. Вълнено карирано сако с дънки и спортни обувки ще е точната запомняща се визия. Ако цветовете на палтото са по-светли, изберете тъмни дънки. Така то ще се изпъкне още повече. Спортните панталони също могат да се използват за съчетания с такъв вид връхна дреха, но не и тип карго. Не избирайте шарен модел, защото ще стане прекалено претрупано. Тъмен или пастелен цвят спортен панталон и боти до глезена ще е добра комбинация за студените зимни дни, в които трябва да сте в офиса или да отидете на шопинг в мола. 

На какви аксесоари да се спрете?

Правилното съчетание на връхната дреха с подходящите аксесоари ще ви донесе напълно завършена визия. Можете да сложите шал, но едноцветен и с цвят, който отива на шарките на връхната дреха, или цветен, ако моделът палто е с един нюанс. Мъжките ръкавици без пръсти също ще са интересен аксесоар към стила, който целите да постигнете. Този тип не са особено подходящи за комбинации с костюм или други официални дрехи, защото визията е по-небрежна. Заложете на кожен каскет, ако желаете да постигнете модерна елегантна или спортно-елегантна визия.