DIY декорации за рожден ден

DIY декорации за рожден ден

Декорациите за рожден ден на DIY са чудесен начин да добавите лично докосване към вашето парти. Най -хубавото е, че те са почти всички DIY.

Любими декорации за рожден ден

Флоралните декорации винаги са безопасен залог. Тези декорации са прости, елегантни и добавят красиво органично усещане към партито за рожден ден. Можете да използвате микс от истински и изкуствени цветя, за да създадете вид, който е уникален и елегантен. Използването на единични цветя и смесени букети от цветя ще добави приятен аромат на партито, като същевременно ще създаде органичен и забавен вид.

Правенето на ваша собствена украса за рожден ден може да спести пари и да изглежда красиво.

Персонализирани банери за рожден ден

Персонализираните банери могат да се използват за празнуване на рожден ден или просто за пожелание за рождения ден на някого. Можете също да използвате тези банери, за да отпразнувате промоция, пенсиониране или друго събитие. Просто не забравяйте да направите съобщението кратко и просто. Съобщението с шест думи е достатъчно и трябва да използвате смел шрифт.

Персонализираните банери, като украса за рожден ден могат да бъдат отпечатани с текст или изображения в различни размери. В допълнение, те могат да бъдат персонализирани с детайлите и снимките на рожденика. Тези банери правят незабравим спомен, който вашите гости ще помнят дълго. Персонализираните банери за рожден ден се предлагат в единадесет различни размери, които се измерват в сантиметри.

Банерите за рожден ден по поръчка са идеални за празненства на закрито или на открито. Изберете вашия дизайн внимателно въз основа на мястото, където ще бъде показан, и желаната дължина. Можете да избирате от вътрешен и външен винил, както и непрозрачна опция за винил.

Хартиени фенери

Хартиените фенери са много универсални и могат да се използват за различни цели. Те могат да се използват като декорации сами или да отбележат специален повод. Могат да се използват и за създаване на тема за пролетно парти. Можете да използвате различни размери хартия, за да създадете различни видове фенери. Можете също да добавите тъканни хартиени кръгове към фенерите, за да ги украсите.

Ако декорирате зона за парти, хартиените фенери могат да се използват и за привличане на внимание към конкретни области, като десертната маса и дансинг. Можете да струпвате хартиени фенери заедно, за да създадете клъстер, който може да бъде окачен на тавана, или можете да ги прикрепите към клони на дървета на открито.

Тарталети

Ако търсите забавен, уникален начин да украсите торта за рожден ден, помислете да използвате тарталети. За разлика от стандартните торти, тарталетите могат да имат голямо разнообразие от аромати. Освен това, не е нужно да режете тортата! Можете да оставите детето си да поеме водещата роля и да ги оставите да украсяват тарталетите сами!

За да украсите тарталети, можете или да поставите ниво за кекс на централната маса, или да направите станция за декорация на кекс и да оставите гостите да украсят тарталетите по свой вкус. Можете да използвате Gummy Candy животни, дъгови поръсвания и дори малки пластмасови играчки.

Photo Booth -реквизит

Ако планирате парти, което включва кабина за снимки, тогава е от съществено значение да имате много реквизити. За щастие, има много различни видове реквизити за фото кабини, които ще накарат гостите ви да се чувстват сякаш позират в забавна кабина за снимки. Ако отивате на тематично парти, тогава можете да намерите реквизит на Photo Booth, които да съответстват на темата на вашето парти. Например, можете да получите реквизити, които приличат на китара или къща с винтидж стил.

Кабинките за снимки са забавни за използване на партита от всички възрасти и те са идеален начин за създаване на празнична атмосфера. Можете да си купите богат избор от реквизити от фото кабини от различни доставчици, включително ориенталска търговия. Те също така продават реквизит на костюми, сцени и други.