Избор на куриер за нашия онлайн магазин

Куриерски услуги

Изборът на утвърден и надежден куриер е от съществено значение за всеки онлайн магазин. Колкото и да са висококачествени стоките ви, това няма да има значение, ако те не достигат в срок и в най-добрия си вид при вашите клиенти, както от България, така и от чужбина. За да сте сигурни, че потребителите ви ще останат доволни, спрете се на отличен куриер, на когото може да разчитате.

Сравнете няколко оферти, когато избирате доверен куриер

За да сте сигурни, че може да се доверите на този куриер, с когото планирате да работите, добре е първо да направите подробно проучване в бранша и да сравните няколко оферти от различни фирми. За да получите максимално конкретни предложения, добре е да посочите ясни ориентири в заявката си. Посочете какъв месечен оборот от пратки смятате, че ще осъществявате обикновено. Отбележете също обичайния размер и тегло на пратките, които изпращате. Подчертайте ако те имат нужда от специален режим на доставка. На база тези основни параметри, всеки доказан куриер ще ви отправи конкретна оферта, за да може да изберете предложението, което ви удовлетворява в най-голяма степен.

На какво да обърнете внимание, когато сравнявате офертите на различни куриерски фирми

Забележете какви са посочените срокове за доставка и съответните цени за тях. Нормално е да има различни предложения съобразно експертността на доставката и когато тя не е толкова спешна – да е по-евтина. Добрият куриер ще ви предложи възможно най-голямо покритие на територията на страната с възможност и за изпращане на международни куриерски пратки.

Обърнете внимание колко често доставя пратки до по-малки и отдалечени райони. Настоявайте за възможност за детайлно проследяване на всяка пратка от подаването ѝ в офиса, до достигането ѝ до крайния клиент. Това ще ви гарантира сигурност и адекватна обратна връзка. От полза е също избраният куриер да предлага различни методи за разплащане – по банков път, с карта, в брой и т.н. Това ще е от особена полза за клиента.

Предпочетете куриер, който доставя, както в България, така и в чужбина

Това ще разшири многократно хоризонтите пред вашия онлайн магазин. Ориентирайте рекламата на вашите продукти към клиенти зад граница, за да привлечете още потребители за стоките си и да увеличите печалбите. За да сте сигурни, че пратките ви ще достигнат навреме и в най-добрия си вид до крайния потребител, уверете се, че сте се спрели на наистина надежден куриер. Един от вариантите за избор е Direx.

Проучете внимателно възможностите и се доверете на куриер, на когото може да разчитате за коректна, навременна и сигурна доставка, както у нас, така и в чужбина.