Предимства на програма „Лоялен клиент“, предлагана от Technoarena

Предимства на програма "Лоялен клиент", предлагана от Technoarena

Добрата отстъпка винаги е била притегателна точка и водещо предимство за купувачите. Тя се асоциира със значително редуцирани цени и възможност да купим повече от възможното при други обстоятелства. Не винаги можем да извършим спестяване на парични средства, но си струва да опитаме. Един от начините е като намерим някой онлайн магазин, който предлага на всеки редовен и лоялен клиент отстъпка при поръчка, в знак на благодарност, че за пореден път е избрал именно него. 

В Technoarena.bg ще откриете програмата “Лоялен клиент”, която носи след себе си многобройни предимства. Едното от тях е шансът да спестим пари, а останалите се свързват с удобните и бързи методи за пазаруване и възможността да използваме отстъпката без значение от метода на плащане, който сме избрали. 

Как да станем лоялни клиенти в магазин Техноарена

Техноарена е онлайн магазин за електроуреди, който е популярен с голямото си разнообразие от предложения и ниските си цени. Ако планирате да купите някакъв вид битова техника или искате да вземете всякакви уреди за новия си или реновиран дом, ето една чудесна възможност да направите това, грижейки се и за бюджета си. В Technoarena Ви очакват топ продукти с много високо качество, но най-хубавото е, че ще можете да ги поръчате с отстъпка от 5%. Какво е нужно за целта? Ще разберете след секунди.

Реалните намаления не са мираж. Те са същинска реалност, а за да станем част от нея, трябва просто да се регистрираме в сайта на Техноарена, а след това да следваме стъпките. Отстъпката от 5% ще важи едва когато имаме направени няколко предходни онлайн поръчки (най-малко две), които се регистрират автоматично и вземат предвид при следваща покупка. 

Ще можем ли да използваме добри отстъпки

Добрата отстъпка е основният мотив за това да станем лоялни клиенти на някой магазин. Ако той е Техноарена – още по-добре. Тогава предимствата за нас ще са още повече, тъй като освен неочаквано намаление, ще можем да се погрижим и за удобствата и комфорта у дома. Лоялни или не, винаги е добре да станем клиенти на магазини като Technoarena, защото ще можем да избираме на воля и да видим обещаните ни предимства реализирани. 

За кои уреди ще важат

За да станете почетен и лоялен клиент на магазин Technoarena, трябва да знаете и какво се продава на това място. Запомнете, че всеки вид стока може да попадне в намалението, което не е никак малко предимство:

  • Черна и бяла техника;
  • Уреди за кухнята – печка, микровълнова, хладилник, аспиратор и др.;
  • Перални и сушилни;
  • Бойлери, климатици и др.

Бъдете комбинативни в обособяването на дома и се доверете изцяло на магазин Техноарена – множество предимства на едно място.