Защита от COVID-19 – благотворителна кампания за борба с коронавируса

Защита от COVID-19: в името на живота, в името на човека

Във време, изискващо обединени усилия и мисъл за всеобщото здраве и сигурност, Predpazi.com поема инициативата за осигуряване на защитни продукти от първа необходимост

Predpazi.com

office@predpazi.com

Когато човешките живот и здраве са изложени на риск, няма нещо друго, което да заслужи по-голяма концентрация на усилия, борба и своевременна взаимопомощ. Predpazi.com заявява своята съпричастност към битката срещу разпространение на COVID-19 в България чрез:

  • ПРЕДОСТАВЯНЕ на защитни средства като предпазни маски и дезинфектанти
  • ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ на спекулата, засягаща продуктите за защита и превенция
  • Даване на ВЪЗМОЖНОСТ на всеки да защити себе си и семейството си
  • ДАРЯВАНЕ на осъществените печалби на каузи, свързани с борбата срещу COVID-19

Дефицитът на продукти с предпазен характер като защитни маски и дезинфектанти, както и все по-често срещаното завивашаване на цените на същите, е проблем, пред който се изправя цялата общественост. Predpazi.com предлага на своите клиенти защитни средства на цени, близки до доставните – ние сме категорично против спекулата.

Нашата цел е да осигурим наличност и доставка на предпазни продукти за всеки нуждаещ се. Ето защо количествата на поръчваните продукти от един потребител ще бъдат ограничени –повсеместното изкупуване на големи количества от така ценните за всички ни консумативи не е фокусът на тази кампания.

Вярваме, че човешкият живот и благоденствие са единственото, което има значение в общата картина. Печалбата не фигурира сред целите, които predpazi.com си поставя – намеренията ни са благотворителни и са ориентирани изцяло към желанието да помогнем в този кризисен момент. Цените са близки до доставните, а реализираните минимални печалби ще дарим на каузи, борещи се с коронавируса (COVID-19).

Екипът на Predpazi.com се състои от доброволци, занимаващи се професионално в различни сфери на бизнеса, но обединени от една обща кауза – да допринесем максимално ефикасно към по-бързото и безпроблемно справяне с епидемичната обстановка в страната. Осигуряването на защита за всеки е нашата мисия. Наши партньори, съмишленици и инициатори в тази организация са Eurocoders.com, Parfium.bg и Postone.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.