Звездите, които се срещнаха на снимачната площадка

love

Често се случва човек да открие половинката си на работното място и актьорите не правят изключение. Много от звездите избират да свържат живота си и в любовен аспект с колега. Понякога химията от екрана се пренася и в живота и връзка, която е била по сценарий, става факт и в реалността.


Ето част от двойките в живота, чийто любовен романс е започнал именно на снимачната площадка.

Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс, които са една от любимите холивудски двойки и спечелиха сърцата на феновете с непринуденото и хумористично отношение един към друг в социалните мрежи, се срещат, докато имат професионални ангажименти към „Зеления фенер“ през 2011г. А историята за това как всъщност е започнала връзката им, е също много комична – година след приключване на заснемането на филма, когато и двамата са свободни, излизат на двойна среща с други хора. Именно тогава те усещат искрите помежду си и осъзнават, че всъщност трябва да излизат един с друг.

Мила Кунис и Аштън Къчър се срещат за първи път, когато тя е на 14, а той на 19 години. В периода между тази им първа среща и момента, в който стават двойка, Аштън Къчър е женен за актрисата Деми Мур. Самата Мила Кунис казва, че е било за добро, че са се преоткрили късно и едва след години е започнал техният романс – и двамата твърдят, че годините и опитът са ги направили хората, които са в момента, което е ключово за успеха на връзката им.

love

Ева Мендес и Раян Гослинг също се срещат на снимачната площадка, и, макар че нямат официален брак, днес двамата се радват на щастливо семейство заедно с двете си дъщерички.

Адам Броуди и Лейтън Мийстър също се запознават покрай съвместната си работа по сериала „Клюкарката“. Въпреки че, по сценарий, двамата нямат любовни отношения в лентата, в живота нещата стоят по друг начин – двамата сключват брак през 2014г. и имат една дъщеря.

love

Хавиер Бардем и Пенелопе Круз се влюбват на площадката на „Вики, Кристина, Барселона“ и бързо осъзнават, че са създадени един за друг. През 2010г. сключват брак и са щастливи родители на децата си Лео и Луна.

Стивън Мойър и Ана Пакуин се срещат по време на кастингите за ролите на Бил и Суки в продукцията на HBO „Истинска кръв“. Актьорът твърди, че е било любов от пръв поглед и малко след стартирането на снимките, двамата започват отношенията си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.