No Limit$ на Philipp Plein – парфюмът, който ухае на успех

No Limit$ на Philipp Plein - парфюмът, който ухае на успех

No Limit$ е вторият аромат на Philipp Plein, лансиран след дебютния $kull. Разработен отново от Алберто Мориляс, мъжкият парфюм No Limit$ е представен през 2020 година. Уханието на Philipp Plein впечатлява още с провокативното си начално докосване от воднисти нотки и пикантен полъх на кардамон, канела, черен пипер, звезден анасон, карамфил, джинджифил и кардамон. Сърцевината е подчертано топла, изградена от черен шоколад, бурбонска ванилия, тамян и кехлибар. Характерната уханна композиция е майсторски допълнена с избора на кожа, дървесни нотки, уд, пачули и кедър в базовия акорд на аромата. Визията на опаковката на Philipp Plein No Limit$ имитира неограничена кредитна карта.

С Philipp Plein No Limit$, Алберто Мориляс изразява преклонението си към качествените естествени съставки

Използването на висококачествени съставки има решаваща роля в съвременната парфюмерия”, категоричен е Мориляс. “Нивото на суровините, вложени при разработването на аромата е днешната мярка за изтънченост”, убеден е именитият парфюмерист. “Целта е да се намери обонятелна уникалност чрез иновативни съчетания на естествени и синтетични суровини, границите между мъжки и дамски ухания вече не са от значение”, смята още Мориляс. “Съвременните потребители се стремят да се отдалечат от нормите, да им се опълчат, те търсят автентичност и оригиналност, която не може да бъде поставена в рамки”, разсъждава парфюмеристът, при разработване на ароматната композиция на Philipp Plein No Limit$.

Парфюмът Philipp Plein No Limit$ е вдъхновен от личността на самия Philipp Plein

Парфюмеристът Алберто Мориляс, който стои зад ароматната композиция, споделя, че бил привлечен от невероятната енергия, изключителната сила и креативност на Philipp Plein още при първата си среща с него. Още тогава той си поставил за цел да разработи парфюм, който въплъщава всички тези качества и отразява духа на Philipp Plein и неговия свят. Парфюмеристът е впечатлен и от характерните татуировки на Philipp Plein, които също го вдъхновяват при намиране на най-точните съставки за аромата Philipp Plein No Limit$. “Исках да се получи ухание, което да желаете да носите още и още, ухание, което оставя незаличим белег върху кожата, също като татуировка”, разказва Алберто Мориляс. “Това е най-добрият парфюм, който някога съм си представял. Той въплъщава моята сила и енергия и включва любимите ми уханни съставки. Пръскам от него още и още и никога няма да ми омръзне. Според мен това е парфюм, който ухае на успех”, коментира самият Philipp Plein.

Philipp Plein No Limit$ е ухание с високо напрежение. Ароматът завихря буря от страсти, енергия, пари и мускули, отбелязва неговият създател. Уханието на Philipp Plein No Limit$ създава усещане, че човек може да надскочи всеки лимит и да премине, както бариерите, които му издигат околните, така и границите, които самият той си поставя.